POLÍTICA DE PRIVACITAT

CONDICIONS D'ÚS

En compliment de la llei 34/2002, del 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la informació i del comerç electrònic (LSSI-CE), L'IL·LUMINAT informa que és el titular del la web www.lilluminat.com. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, L'IL·LUMINAT amb NIF 47790726S i la direcció de correu electrònic de contacte de l'empresa és: lilluminat.lamps@gmail.com.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús per al lloc web de L'IL·LUMINAT confereix la condició d'usuari, amb la que s'accepten, des de la navegació per el lloc web de L'IL·LUMINAT, totes les condicions d'ús aquí establertes sense prejudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de L'IL·LUMINAT proporciona gran quantitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web.

MODIFICACIONS

L'IL·LUMINAT es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes sense avís previ, en el contingut de la seva web. Tant amb el què es refereix als continguts del lloc web, com amb les condicions d'ús de mateix.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb l'ho establert amb la norma vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de L'IL·LUMINAT amb NIF 47790726S 08500 VIC, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar els compromisos establerts entre totes les parts. Amb compliment de la normativa vigent, L'IL·LUMINAT informa que les dades seran conservades durant el temps estrictament necessari per complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat.

Mentre's no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats mencionades.

L'IL·LUMINAT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacte i actualitzada. És per això que L'IL·LUMINAT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan no siguin exactes.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir  els drets d'accés, rectificació, limitació del tractament, supresió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com el consentiment autoritzat per el tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a la direcció de correu electrònic lilluminat.lamps@gmail.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que crewgui oportuna.